SKF može ponuditi preko 3.000 pojedinih konstrukcija brtvi u preko 25.000 izvedbi veličina i materijala brtvene usne, od veličine 3,2mm do veličine 4.572mm (0.125 incha do 180 incha).

SKF je demonstrirao jedinstvenu mogućnost u sistemima industrijskog brtvljenja pri odabiru i mješavini upravo onih materijala koji će proizvesti brtvu sposobnu da izdrži ekstremno zagrijavanje i abrazivno trošenje. Ovo obuhvaća materijale od standardnog nitrila do mješavine materijala poboljšanih karakteristika kao kod Duralip® i Duratemp®, kao i do materijala visokih performansi kao što su SKF Longlife™ i PTFE.

CR – SKF prijelaz branda
Prošlo je petnaest godina otkako je SKF akvizirao Chicago Rawhide. Pa ipak, kao nikada prije, živimo u svijetu dramatičnih promjena. Pritisak tržišta i globalizacija svih poslova stvorili su potrebu za jednim, univerzalno prepoznatljivim brandom.

U skladu sa tom strategijom mono-branda, odlučeno je da će CR i Chicago Rawhide brandovi ući u globalnu SKF porodicu, ujedinjenu pod jednim imenom.

Rezultat?
Naši će korisnici profitirati od sinergije najiskusnijih svjetskih stručnjaka za ležaje i brtve koji, radeći zajedno dijele više od stoljetnog znanja i iskustva u osiguravanju integriranih rješenja pri najkritičnijim izazovima industrije.

Više saznajte na: SKF sealing solutions

  On line katalog SKF radijalnih uljnih brtvi